Program


Kulcsember Extra - Czutor Zoltán
3

Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 19:00

Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. A dalszerzőnek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Lesz, volt, van és a Mikor, emellett ő szerezte a Tüskevár című film, a Szegedi Nemzeti Színházban bemutatott Mechanikus Narancs és számos reklám zenéjét is.

Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki. Ami biztos, hogy egyszeri, izgalmas és megismételhetetlen élményre számíthat az, aki velünk tart.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!