Program


Kukac Kata kalandjai

Kukac Kata kalandjai

Kukac Kata pillangó szeretne lenni, így hát elindul kalandos útjára, az erdőbe. Elkísérik barátai is – a bolondos sáska, a cirkuszi mackó és a kék béka –, akik jóban-rosszban mellette maradnak. Közös erővel legyőzik félelmeiket és a veszélyeket, végül mindannyian megtalálják azt, amit annyira kerestek – a barátságot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 23. vasárnap, 10:00

Kukac Kata kalandjai - Mesemusical a Turay Ida Színház előadásában sok humorral, zenével, tánccal.

Tervezett szereposztás: Kukac Kata – Szilvási Judit; Sáska Sára – Szántó Szandra; Szőr Handa Bunda – Bozsó József / Barsi Márton; Csigabige /Kék Béka / Mama – Bodor Szabina; Bölcs Bagoly – Antal Ádám; Vakond – Falusi Balázs Áron; Papa – Merk László; továbbá a Sziget Dance TSE gyermek táncosai

Látvány, koreográfia; rendező: Bozsó József

Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Műsoridő: 60 perc

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!