Program


Kreatív írás műhely
7

Kreatív írás műhely

A Hovatovább Kikötő kreatív írás műhelyében az alkotás csodája történik, ami egy igazi teremtő folyamat, mely lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 29. kedd, 18:00

Itt nem az fontos, hogy mások mit gondolnak arról ami belőled spontán megszületik, hanem hogy szabadon kibontakozhass, mert ez az igazi művészet.... és az alkotásod valóban művészivé válik.

Nyitott műhelyünkben kreatív írás gyakorlatokon keresztül lehet megismerkedni a szavaink és az általunk írt szövegek mágikus hatóerejével. Egy teljesen egyszerű, szabad és játékos módszert ismerhetsz meg, melynek segítségével meglepően eredeti alkotások születnek. E technika segítségével sokkal mélyebb szinten léphetsz kapcsolatba Önmagaddal és a saját kreativitásoddal, valamint azzal a művésszel aki valójában benned él!

A részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre, gyakorlatra, nyelvtani vagy irodalmi ismeretekre. Itt egyedül Rád van szükség!

Sokféle kifejezési eszközzel dolgozunk; szavakkal, szövegekkel, mozgással, hanggal, gesztusokkal, formákkal, képekkel… szabadon, komolyan, könnyedén és teljes átéléssel.

Gyere tarts velünk, és mozgásba lendül az Életed!

Hozz magaddal íróeszközt és füzetet. A műhelyen laptop, tablet, okostelefon nem használható.
A program időtartama kb. 3,5 óra.

A következő műhelyek témái:

TUDAT-ALATTI -  szeptember 29. kedd 18.00-21.30




Szeretettel látunk!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!