Program


Koncert Máté Péter halálának 40. évfordulójára

Koncert Máté Péter halálának 40. évfordulójára

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 8. vasárnap, 19:00

Szeptember 9-én lesz 40 éve, hogy az egyik legkiválóbb énekes Máté Péter eltávozott közülünk. Csodálatos dalait a mai napig is százezrek tudják, éneklik. 

Máté Péterre emlékezünk szeptember 8-án az Erkel Színházban a legismertebb magyar előadókkal.

A részletek hamarosan.

Az első 300 jegyvásárló ajándékba kapja a Máté Péter dalszövegeinek írója S. Nagy István által írt ELMEGYEK c. könyvet.

Ajánlatunk


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze a Danubia Zenekar lélekemelő és szórakoztató módon.

Ajánló


Budafoki Dohnányi Zenekar Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium Vezényel: Hollerung Gábor

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!