Program


Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori
2

Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori

A szerző társai a lemezbemutató koncerten a duó eredeti tagja, a multiinstrumentalista Keönch László Farkas, a formáció állandó tagjává avanzsált, nagybőgőn játszó Dénes Ábel, valamint a vendégként csatlakozó Magyar Bori lesznek, akinek hangja a vokális dimenzióba emeli a zenét, tovább bővítve a történetek lehetséges kimenetelének tárházát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:00

Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori

Közreműködik:
Magyar Bori - ének
Keönch László Farkas - dob, cajon, darbuka, udu, ütőhangszerek, hegedű
Koloncsár Zsolt - zongora
Dénes Ábel - nagybőgő

9 perc 99 másodperc. A trükkös lemezcímmel a Koloncsák Zsolt – Keönch László Farkas duó nemcsak saját zenéje „időtlenségét”, kontemplatív, idő feletti jellegét, de azt a dobozon kívüli gondolkodást is sugallja felénk, amivel a műfaji skatulyákat igyekszik elkerülni. A duó Hunnia Recordsnál megjelent, 2020-ban napvilágot látott lemezén elhangzó darabok a zongorista, zeneszerző, Koloncsák Zsolt “örökgyermeki” kísérletezéseinek, gyakran önironikus humorának és végtelen fantáziájának kaleidoszkópjából erednek. Olykor terjedelmes történeteket citálnak, és a narrativitás igényéről árulkodnak, máskor ismerős-ismeretlen hangulatokat teremtenek a semmiből: a repetitív, minimál, meditatív zene jól megfér itt a parodisztikus, burleszk, némafilmes atmoszférával, a blues a salsával, a barokk szonáta a spirituális-terápiás légkörrel. A „kétemberes”, tisztán instrumentális anyag a megkésett lemezbemutató koncertre immár kvartettzenévé duzzadt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

musical két részben

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!