Program


"Just a Gigolo" - Benkó Dixieland Band koncert / vendég: Náray Erika

"Just a Gigolo" - Benkó Dixieland Band koncert / vendég: Náray Erika

A jelenlegi, nagy múltú Benkó Dixieland Band vezetője és egyben legrégebbi tagja: Nagy Iván 1966-ban csatlakozott a zenekarhoz. A BDB „gigolo”-ja idén tölti be a 80. életévét, s a zenekar a Városmajori Szabadtéri Színpadon, közönségével együtt szeretné ünnepelni ezt az évfordulót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 26. vasárnap, 20:00

„Just a Gigolo” – a Benkó Dixieland Band koncertje Náray Erikával

A jelenlegi, nagy múltú Benkó Dixieland Band vezetője és egyben legrégebbi tagja: Nagy Iván 1966-ban csatlakozott a zenekarhoz. A BDB „gigolo”-ja idén tölti be a 80. életévét, s a zenekar a Városmajori Szabadtéri Színpadon,  közönségével  együtt szeretné ünnepelni ezt az évfordulót.

Az idei esten a BDB főként olyan számokkal szeretné közönséget szórakoztatni, amelyek Iván életútját végigkísérték, már-már összenőttek a Benkó Dixieland őstagjával, és minden alkalommal nagy sikert, tapsot aratnak.

Az együttes sztárvendége Náray Erika színésznő-énekesnő, a hazai jazzélet ismert szereplője, akivel a BDB mindezidáig még nem dolgozott együtt. Az együtt zenélés kiesett éveit pótlandó a zenekar nagy szeretettel hívta meg a kiváló művésznőt városmajori koncertjére.

Műsoridő: 80 perc szünettel

Közreműködők:

A zenekar tagjai:

Nagy Iván, zenekarvezető, harsona, ének, hangszerelés

Szalóky Béla, trombita

Dennert Árpád, klarinét, szaxofon

Sztárvendég: Náray Erika

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!