Program


Jobbágy Kata: Életről életre — Monodráma - 6 élet, 4 részben, 1 felvonásban

Jobbágy Kata: Életről életre — Monodráma - 6 élet, 4 részben, 1 felvonásban

Minden, ami az életében történik, azon dolgok következménye, amik az életében érték. A neveltetésünk, a tanulmányaink, a környezetünk, a barátaink, tanáraink, mind-mind formálnak minket és hatással vannak ránk. De mi van azzal, amit nem tudunk kihez-mihez kötni? Azokkal az ismétlődően visszatérő helyzetekkel, embertípusokkal, amiktől és akitől szívesen megszabadulnánk?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 19. vasárnap, 19:00

Jobbágy Kata: Életről életre — Monodráma - 6 élet, 4 részben, 1 felvonásban

Monodráma - 6 élet, 4 részben, 1 felvonásban

Minden, ami az életében történik, azon dolgok következménye, amik az életében érték. A neveltetésünk, a tanulmányaink, a környezetünk,  a barátaink, tanáraink, mind-mind formálnak minket és hatással vannak ránk. De mi van azzal, amit nem tudunk kihez-mihez kötni? Azokkal az ismétlődően visszatérő helyzetekkel, embertípusokkal, amiktől és akitől szívesen megszabadulnánk? Mi a helyzet azokkal a helyekkel, amiktől kitör a frász, pedig annak előtte sosem jártunk ott, vagy épp fordítva. Az otthonosság érzete egy idegen országban, városban, lakásban… Honnan származik a tehetségünk, hogyan alakul ki a sikeres alkat és miért látszik valakin már az elején, hogy lúzer?

Egy lélek történetét követjük 6 életen keresztül, 4 különböző részbe ágyazva. Minden élet tapasztalatai, tanulságai, hatással vannak a következőkre, s bár a főhősnek a legnagyobb kihívást a miértek okozzák, a nézőnek lehetősége van megérteni, felfejteni az összefüggéseket. 

Megálmodta - Jobbágy Kata

Megpendítette - Pap Gábor

Megépítette - Balla Hanga, Jeli Sára Luca

Megvilágította - Illés Ákos Bendegúz

Az előadás a reSTART Feszt programja. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!