Program


JaMese: Zenés Adventi Kalendárium – dalok Szabó T. Anna verseire

JaMese: Zenés Adventi Kalendárium – dalok Szabó T. Anna verseire

A JaMese zenekar adventi koncertanyaga egyszerre szórakoztató és lélekemelő. Szabó T. Anna versei olyan szépen vezetnek végig az adventi ünnepkör koncentrikus körein, hogy mind a gyerekek mind a felnőttek a szentestéhez érkezve készen állnak az ünnep apró csodáit megélni.

Aktuális előadások



„Karácsonykor igyekszünk értéket is adni a lányainknak az ajándékok mellett és ez a koncert minden szempontból nagybetűt ÉRTÉK volt. Minden évben titeket hallgatunk az adventi időszakban, a dalaitokban benne van mindaz, ami számunkra az ünnep.”

A öt nagylemezes JaMese zenekarnak 2019-ben jelent meg különleges, Szabó T. Anna verseire írt, 24 dalból álló Zenés Adventi Kalendárium című karácsonyi albumuk, amely a megjelenés évében több hétig szerepelt a Mahasz eladási listáján, az ünnepek előtt pedig az előkelő 7-ik helyig jutott. A lemezen többek között olyan nevek szerepelnek, mint Palya Bea, Ferenczi György és a Dalinda énekegyüttes.

A JaMese zenekar adventi koncertanyaga egyszerre szórakoztató és lélekemelő. Szabó T. Anna versei olyan szépen vezetnek végig az adventi ünnepkör koncentrikus körein, hogy mind a gyerekek mind a felnőttek a szentestéhez érkezve készen állnak az ünnep apró csodáit megélni. A zenei anyag ezt a csodálatos mondanivalót erősítette fel, hogy közös énekkel, tánccal, ünnepi zenével kapcsolják össze az egész családot.

A koncertre való belépés a 2 éven aluli gyermekek számára ingyenes!

 

Ajánló


„Már megint karácsony?” Ünnepi koncert - Farkasházi Réka és a Tintanyúl

A Kaláka ötvenöt éves lett. Ezzel az esttel ezt a születésnapot ünnepeljük, válogatva ötvenöt év dalaiból, műsoraiból.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!