Program


Jaeden Izik-Dzurko

Jaeden Izik-Dzurko

A Santanderi Zongoraverseny győztese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 19:00

Szkrjabin: 5. zongoraszonáta, op. 53
Liszt: h-moll szonáta

SZÜNET

Rahmanyinov: 1. (d-moll) zongoraszonáta, op. 28

Jaeden Izik-Dzurko (zongora)

A zongoraszonáta-irodalom három ikonikus darabját tűzte zeneakadémiai műsorára Jaeden Izik-Dzurko. A fiatal kanadai előadóművész az elmúlt években olyan versenyeken diadalmaskodott, mint a Hilton Head Nemzetközi Zongoraverseny és a barcelonai Maria Canals Nemzetközi Zenei Verseny. 2023-ban a santanderi Paloma O’Shea Nemzetközi Zongoraversenyen nemcsak az első díjat, hanem a közönségdíjat és a kamarazenei díjat is elnyerte. Jaeden Izik-Dzurko szívesen látott szólistája a nagyzenekari koncerteknek, a világ számos pontján lépett már fel. Fiatal kora ellenére a kritika tapasztalt előadóművészként jellemzi, játszott a londoni Wigmore Hall, a párizsi Salle Cortot és a madridi Auditorio Nacional de Música közönsége előtt. A Carnegie Hallban (Weill Recital Hall) 2022 októberében debütált. A New York-i koncertmagazin kritikusa kifinomult hangszínpalettáját, csiszolt technikáját és a zene iránti alázatát dicsérte.

RENDEZŐ: Zeneakadémia KoncertközpontSOROZAT: Versenygyőztesek

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!