Program


Impulzív Lélekmelegítők: Dr. Buda László -Belső rendrakás, testi megkönnyebbülés, lelki megtisztulás

Impulzív Lélekmelegítők: Dr. Buda László -Belső rendrakás, testi megkönnyebbülés, lelki megtisztulás

„A lelki szabadság legfőbb pillére a belső, érzékenyítő, gúzsba kötő, reflexes, kondicionált sémák, minták felismerése és szép fokozatos elengedése. Ezt nevezem belső takarításnak. Ezeket a puttonyokat időről időre érdemes letenni, és időt szánni arra, hogy áttekintsük, mit cipelünk bennük, majd pedig, amit csak lehet, kitakarítani és elengedni belőlük.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 8. szerda, 18:00

Dr. Buda László orvos pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzője lesz a Lélekmelegítők előadás-sorozat júniusi vendége.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!