Program


Hotwinecaching túra Normafán /  8-20 fő részére

Hotwinecaching túra Normafán / 8-20 fő részére

Az új, progresszív társasjáték egyszerre tanítja meg a tradíciók tiszteletét és a modern kor kihívásaira való megfelelési technikák legjobbjait. A geocaching speciális változatában új tartalommal, egészen pontosan borral töltjük tele a formát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A csapattagok szellemi ereje összeadódik és a technika vívmányaira hagyatkozva, vagy akár a papíralapú térképpel való tájékozódás nosztalgikus, ám annál kalandosabb élményével, logikai és esetleg szellemi fejtörők, útvesztők révén jutnak lépésről lépésre közelebb a kincsekhez. Jánoshegy és Hárshegy gyönyörű ösvényein, a környéket felfedezve, s némi professzionális háttérinformációval is felvértezve (amit a megjelölt pontokon palackposta rejt) lehet részese a társaság egy újszerű borkóstolónak, kiváló Mátrai borpalettából… Garantált élmény az egész csapat számára, ugyanis ez a program nem a “száraz” tanulásról szól!

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!

Helyszín: Normafa
Túra hossza: 5-10 km (igény szerint)

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!