Program


Helytörténeti séta Budafok felsővárosban

Helytörténeti séta Budafok felsővárosban

A sétát vezeti: Vágvölgyi Anikó.
A Barlanglakás Emlékkiállítást bemutatja: Appel Péter tárlatvezető.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 14. szombat, 15:00

HELYTÖRTÉNETI SÉTA BUDAFOK FELSŐVÁROSBAN

Budafok sokáig kifordított város volt: egy részén egészen a hetvenes évekig az élőket találhattuk a föld alatt, s felettük a holtakat.

Ezt a sajátos életmódot és helyszíneit tekintjük meg sétánk során. A séta a Magdolna Udvarból indul, majd 142 lépcsőfokon felkapaszkodunk a barokk kori Kálvária-dombra, ahol röviden megpihenünk. Innen továbbsétálunk a ritkán látogatott Öregtemetőbe, ahol megemlékezünk Budafok egykorvolt lakóiról. A kifordított város képéhez híven ezután az élet, vagyis a föld alatti világ felé folytatjuk utunkat: az utolsó épen megőrzött barlanglakásban teszünk látogatást.

A sétát vezeti: Vágvölgyi Anikó. A Barlanglakás Emlékkiállítást bemutatja: Appel Péter tárlatvezető.

Indulás a Magdolna Udvarból.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a séta rossz idő esetén is elindul. Extrém időjárási körülmények esetén a sétát nem tartjuk meg!

Ajánlatunk


dühös vígjáték két részben

A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit.

Ajánló


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!