Program


HÁZIBULI 1992

HÁZIBULI 1992

Utószilveszteri táncparti a FÉMben!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 7. szombat, 20:00

Házibuli 1992
- élmények másodkézből -

Mindenki volt fiatal, de kevesebben voltak ötvenesek.
Mi most azok vagyunk!
És visszarepítünk mindenkit korosztályunkból abba az évbe, amikor Vanessa Paradis énekelte a Be My Baby-t, Whitney Houstont mentette meg a több mint testőr az I Will Always Love You alatt, Gesztiék berepültek a hétköznapjainkba, amikor Egerszegi Krisztina triplázott, Darnyi Tamás duplázott Barcelonában, Bill Clinton beszambázott az o*ális irodába, és megjelent a PC World.
Amikor még huszonévesek voltunk...
Jöttök táncolni, ötvenesek?

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!