Program


Hangszerelem Zenestúdió - 2. SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

Hangszerelem Zenestúdió - 2. SZÜLETÉSNAPI NAGYKONCERT

A Hangszerelem Zenestúdió 2021. tavaszán nyitotta meg kapuit Szekszárdon a pop-rock zenei műfajt kedvelő gyermekek és felnőttek számára.
A tavaly megrendezett nagysikerű születésnapi koncertet követően, arra az elhatározásra jutottak, hogy az ünneplés az idén sem maradhat el.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 28. péntek, 18:00

Ez  alkalomból rendezik meg önálló koncertjüket Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központ Rendezvénytermében, ahol vidám, örömteli pillanatokkal szeretnék megörvendeztetni a közönséget.

Színpadra lépnek hangszeres zenész csoportok, együttesek, énekes szólisták, akik nagyrészt közismert magyar, valamint külföldi dalokat adnak elő.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!