Program


HALÁSZ JUDIT: A VITÉZ, A KALÓZ MEG A NAGYMAMA

HALÁSZ JUDIT: A VITÉZ, A KALÓZ MEG A NAGYMAMA

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjai által megzenésített, klasszikus és kortárs magyar költők verseit énekelve, gyerekekkel és családokkal szeretteti meg a magyar költészet legjavát.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 23. szombat, 11:00

Színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként, és mondhatjuk, generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.
Halász Judit a Vígszínház tagja, a magyar állam Kossuth-díjjal, Jászai Mari - díjjal, érdemes művész kitüntetéssel jutalmazta eddigi munkáját, és ami számára rendkívül értékes, a gyerekek Magyarországon elsőként a Mosoly-Rend lovagjának választották.
A koncerten Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönség.

A koncert 4 éven aluliaknak nem ajánlott.

 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!