Program


Görög Ibolya előadása - Hétköznapi protokoll

Görög Ibolya előadása - Hétköznapi protokoll

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 18:00

Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó előadása az együttélésünk harmóniáját biztosító viselkedési szabályokról.

Az este során szóba kerül többek között, hogy nem mindegy, hogy gondolkodás nélkül átvesszük-e az amerikaiságot – rágógumi, zsebre dugott kéz –, hiszen az európai konvenciókat tekintik az egész világon a protokoll alapjának. Mit kell tenni, ha valaki más beszél hozzánk zsebre dugott kézzel?

 

 

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as nyári szezonjának programjait is.A 2020. június 12-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a jegy árának értékében utalványt tudunk adni, amely 2021. augusztus 31-ig levásárolható a Tokaj Fesztiválkatlan 2021-es szezonjának programjaira.

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!