Program


Genius Loci - Nápoly – Az ókor és a kora középkor

Genius Loci - Nápoly – Az ókor és a kora középkor

Az ókor és a kora középkor művészeti emlékei
Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 11. kedd, 18:00

Nápoly történelme legalább olyan régre nyúlik vissza, mint Rómáé, azonban Nápolyt görög telepesek alapították. Emléküket őrzi a város neve is. A Római Birodalomban is virágzó település volt, és már ebből az időből számos emlék maradt fenn elsősorban a Nápoly környékén lévő, és a Vezúv 79-es kitörése során elpusztított, azóta feltárt környező városokban. A leletek jelentős része a nápolyi múzeumban tekinthető meg. A kora keresztény művészet emlékeit katakombák őrzik, a romanika idején épített alkotások is megtalálhatók. A nápolyi építészet virágkorát a gótika hozta el.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!