Program


Genius Loci - A világkiállítások kora, és a századforduló

Genius Loci - A világkiállítások kora, és a századforduló

A XIX. század második felében a tudomány, gazdaság és a közlekedés fejlődése alapvetően átalakította a hagyományos világképet, amit meg kellett mutatni, és erre találták ki a rendszeresen, különböző városokban megrendezett világkiállításokat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 14. kedd, 18:00

Genius Loci - A világkiállítások kora, és a századforduló párizsi művészete

A XIX. század második felében a tudomány, gazdaság és a közlekedés fejlődése alapvetően átalakította a hagyományos világképet, amit meg kellett mutatni, és erre találták ki a rendszeresen, különböző városokban megrendezett világkiállításokat. Az 1889-es párizsi világkiállításra épült Eiffel torony mára már a város szimbólumává vált. Ez a kor a képzőművészetekben is gyors változást hozott, számos új irányzat született, amelyek közül sok a francia fővároshoz kapcsolódik. Párizs ezt a szerepét a világháborúig megőrizte, és így a századfordulón valóban a világ művészetének meghatározó városa volt.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

zenés átirat két részben

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!