Program


Gáspár Károly Szóló / Gáspár Károly Trió & Borbély Mihály
3

Gáspár Károly Szóló / Gáspár Károly Trió & Borbély Mihály

Az est első felében Gáspár Károly szólóban játssza saját kompozícióit, valamint jazz sztenderdeket és szabad improvizációkat. A szünet után a trió másik két tagja, Horváth Balázs bőgős és Varga Bendegúz dobos is csatlakozik hozzá, és további színekkel gazdagítja a zenei élményt népszerű fúvósunk, Borbély Mihály.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 20:00

Gáspár Károly Szóló / Gáspár Károly Trió & Borbély Mihály

Közreműködik:
Gáspár Károly - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
Varga Bendegúz - dob
vendég:
Borbély Mihály - szaxofon

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Triójával friss és előremutató, romantikus és esztetizáló zenét játszanak, mely ugyanakkor tiszteletben tartja a jazz mainstream gyökereit is. 2017-ben megjelent The Outsider című, Fonogram-díjra jelölt albuma után tavaly márciusban új lemezzel jelentkezett. A Salvation címet viselő korong a Tom-Tom Records gondozásában jelent meg, rajta Gáspár Károly kompozíciói mellett egy Horváth Jenő-szerzeménnyel, valamint a zseniális bőgős, Charlie Haden néhány kompozíciójának átiratával. "Ezzel a lemezcímmel nemcsak az istenhitre gondolok, hanem erősen benne van az is, hogy számomra a jazz-zene maga a megváltás" – nyilatkozta Gáspár Károly a Salvation címet viselő album kapcsán.

Az est első felében Gáspár Károly szólóban játssza saját kompozícióit, valamint jazz sztenderdeket és szabad improvizációkat. A szünet után a trió másik két tagja, Horváth Balázs bőgős és Varga Bendegúz dobos is csatlakozik hozzá, és további színekkel gazdagítja a zenei élményt a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!