Program


FROGLEAP

FROGLEAP

Tekintettel a bizonytalan helyzetre a Frog Leap a nyári turnéját őszre halasztotta, ezzel együtt a június 30-i időpontot is módosítanunk kell, de megvan az új dátum. 2020. október 10-én mindent bepótolunk. Azt is ami áprilisban és azt is, ami júniusban kimarad.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

FROG LEAP

Tekintettel a bizonytalan helyzetre a Frog Leap a nyári turnéját őszre halasztotta, ezzel együtt a június 30-i időpontot is módosítanunk kell, de megvan az új dátum. 2020. október 10-én mindent bepótolunk. Azt is ami áprilisban és azt is, ami júniusban kimarad. Köszönjük a kitartásotokat és a mérhetetlen türelmet.

MENETREND // RUNNING ORDER
19.00 kapunyitás

A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen! // Please do not post your ticket at any online interface!

KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT
18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten
 // Under age 18 the shows can be attended only with parental attendance.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!