Program


Fórum Színház: A feleség negyvennél kezdődik
9

Fórum Színház: A feleség negyvennél kezdődik

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádnivaló karakterekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 12. hétfő, 19:00

Fórum Színház: A felség negyvennél kezdődik
házasságjavító komédia
Írták: Arne Sultan – Earl Barett – Ray Cooney

Fordította: Beleznay Endre

Linda unja 17 éves házasságát, angol kertvárosi életét, a negyedik x közeledtét, de főleg a férjét, George-ot. Erről azonban a férfi nem akar tudomást venni, neki minden úgy jó, ahogy van. De amikor George elalszik szeretkezés közben, Lindának végképp elege lesz: úgy érzi, joga van még minőségi érzékiséghez, figyelemhez, szerelmemhez, élethez. Válni akar.
Kamasz fiuk becsajozik, a szenilis nagypapa katonatörténeteket darál, a legjobb barátok elképesztő tanácsokat adnak, és a felfordulás közepén ott áll szegény George. Aki - némi rásegítéssel a bárszekrényből -, veszélyes útra lép: elhatározza, hogy megfiatalítja a házasságát.

Szereposztás
George Harper...................... Beleznay Endre
Linda Harper......................... Pikali Gerda
Roger Dixon.......................... Németh Kristóf
Betty Dixon............................ Gregor Bernadett
Bernard Harper..................... Magyar Attila
Leonard Harper..................... Náray-Kovács Zsombor

Alkotók
Díszlet és jelmeztervező: Csík György
Asszisztens/súgó: Juhász Andrea
Rendező: Németh Kristóf és Beleznay Endre
Producer: Németh Kristóf

Az előadás hossza 180 perc, 1 szünettel.
Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk!
A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Parkolási lehetőség a Művészetek Háza parkolójában (5 perc séta a Kastélytól), bejárat az V-ös kapun keresztül. (Kastély főbejáratától balra kb 100 méter.)

 

TÁJÉKOZTATJUK KEDVES VENDÉGEINKET, HOGY ELŐADÁSON A NÉZŐTÉR 13. SORÁTÓL A 24. SORIG A SZÉKEK LELÁTÓN KERÜLNEK ELHELYEZÉSRE.


A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!