Program


Fórum Impró: Miközben

Fórum Impró: Miközben

Az előadás minden része improvizáció. Pusztán annyit tudunk előre, hogy a jeleneteket egymásból egy varázsszó fogja előhívni: Miközben...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 3. szombat, 19:00

Fórum impró: Miközben
Kezdés: 19:00

A korábbi évad két impró csoportjából ismét többen döntöttek úgy, hogy tovább ismerkednek ezzel az izgalmas színházi formával. Ezúttal őket láthatjátok színpadon, egy vadiúj formában.

Szereplők:
Botka Ákos, Éliás Anna, Frigyik Aldó, Halmos Dani, Karsai Tamás, Nagy Niki,
Fabien Snauwaert, Tóth Bella, Verbényi Zoli, Viczay Zsuzsa, Wollner Matyi, Zömbik Zsófi

Rendezők:
Csizmadia Ildi és Montvai Hanna

Zene:
Nemeskeri Csaba

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!