Program


Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Előadók:
Miskolci László – UFÓ-kutató, író
Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 17:00

Előadók:

Miskolci László – UFÓ-kutató, író

Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

 

Az első előadásban Miskolci László (UFO-kutató, író) mutatja be a bizonyítékokat arra, hogy át kell írnunk a történelmünket, mert olyan ősi civilizációk is léteztek, amelyek számos nyomot hagytak hátra. Vajon kik építették Göbekli Tepét több mint 10 000 éve? Miért nem tudjuk ma sem pontosan, hogy hogyan építették a piramisokat és hogy mi célt szolgáltak? Hogyan tudtak őseink ezer tonnás tömböket mozgatni az építések során?

 

A második előadásban Varga Zoltán (Móricz János Kulturális Egyesület) osztja meg gondolatait Eőry Szabó Ferenc: Földönkívüli teremtők című könyvével kapcsolatban, amely főleg ősi szent iratokból és titkos tanítások forrásaiból merít.

 

Pár idézet a könyvből:

„A régi idők bölcsei tisztában voltak azzal, hogy kik teremtettek valójában minket. A történelem előrehaladásával ezt a tudást elrejtették a mindennapok embere elől.”

„Az ősi pergamenek elégetése sok ezer évnyi hátrányt jelent a mai tudománynak. Új gondolkodású emberiségre van szükség, különben ahogyan kódexeinket elpusztítottuk, magunkat is el fogjuk.”„Az egyházak törekednek arra, hogy nélkülük ne teremthessünk közvetlen kapcsolatot Istennel.”

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Egy mélyreható utazás az ókori Görög történelemben, több, mint 1100 m2-en!

A Feledi Project két kortárs zeneszerző, Szentpáli Roland és Orbán György kompozíciói által inspirált táncdarabokat mutatott be a Liszt Ünnepen.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!