Program


Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Földönkívüli segítők és teremtők – könyvbemutató

Előadók:
Miskolci László – UFÓ-kutató, író
Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 17:00

Előadók:

Miskolci László – UFÓ-kutató, író

Varga Zoltán – geológus, Móricz János Kulturális Egyesület, elnök

 

Az első előadásban Miskolci László (UFO-kutató, író) mutatja be a bizonyítékokat arra, hogy át kell írnunk a történelmünket, mert olyan ősi civilizációk is léteztek, amelyek számos nyomot hagytak hátra. Vajon kik építették Göbekli Tepét több mint 10 000 éve? Miért nem tudjuk ma sem pontosan, hogy hogyan építették a piramisokat és hogy mi célt szolgáltak? Hogyan tudtak őseink ezer tonnás tömböket mozgatni az építések során?

 

A második előadásban Varga Zoltán (Móricz János Kulturális Egyesület) osztja meg gondolatait Eőry Szabó Ferenc: Földönkívüli teremtők című könyvével kapcsolatban, amely főleg ősi szent iratokból és titkos tanítások forrásaiból merít.

 

Pár idézet a könyvből:

„A régi idők bölcsei tisztában voltak azzal, hogy kik teremtettek valójában minket. A történelem előrehaladásával ezt a tudást elrejtették a mindennapok embere elől.”

„Az ősi pergamenek elégetése sok ezer évnyi hátrányt jelent a mai tudománynak. Új gondolkodású emberiségre van szükség, különben ahogyan kódexeinket elpusztítottuk, magunkat is el fogjuk.”„Az egyházak törekednek arra, hogy nélkülük ne teremthessünk közvetlen kapcsolatot Istennel.”

Ajánlatunk


A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Igazi örömzene vígszínházi színészektől!

Ajánló


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen…

A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!