Program


Filmvilágosító | Réz András filmesztéta előadása
2

Filmvilágosító | Réz András filmesztéta előadása

Az olasz filmek szinte mindig elvarázsolnak, hiszen ezeknek az alkotásoknak nem csak történetük van, hanem lelkük is. Legyen szó vígjátékról vagy érzelmes, romantikus történetről, az itáliai mozik remekei szinte kivétel nélkül szerethetők. De vajon mi ennek a titka?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 11. kedd, 18:00

A nők szépsége? A közvetlenség? A filmvászonról sugárzó mediterrán derű? Áprilisban kiderül Réz András Filmvilágosító című sorozatának következő előadásán, A Vértes Agorájában.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!