Program


Fekecs Ákos Project
3

Fekecs Ákos Project

A Fekecs Ákos Project kompozícióiban a lágy jazz-harmóniáktól, világzenei elemektől a fúziós lüktetéseken és páratlan ütemeken keresztül egészen a modern elektronikus hangzásig minden megtalálható. A zenekar játékmódja a megkomponált anyagon túl energikus improvizációkban is megmutatkozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 30. szerda, 20:00

Fekecs Ákos Project

Közreműködik:
Fekecs Ákos - dob
Bartók Máté - EWI szaxofon, altszaxofon
Munkácsi Ádám - fuvola, shakuhaci
Siklai István - basszusgitár
Usztics Péter - gitár

A Fekecs Ákos Project 2017 júliusában alakult azzal a céllal, hogy Ákos barátaival, zenésztársaival közösen valósítsa meg saját zenei elképzeléseit. A dobos-zeneszerző 2011 óta dolgozik saját szerzeményein. Első önálló művét Reverse címen több, mint ötvenezren látták a Drum Talk TV videótárában. Kompozícióiban a lágy jazz-harmóniáktól, világzenei elemektől a fúziós lüktetéseken és páratlan ütemeken keresztül egészen a modern elektronikus hangzásig minden megtalálható. A zenekar játékmódja a megkomponált anyagon túl energikus improvizációkban is megmutatkozik.

2018-ban Erdélyben és Romániában turnéztak Marosvásárhely, Bukarest, Gyergyószentmiklós vonalon. Ugyanebben az évben megnyerték a hollandiai Amersfoort Jazz Festival keretében megrendezett nemzetközi Laureate World-Jazz versenyt, de számos más hazai és külföldi fesztiválon nagy sikerrel szerepeltek, mint például a Jazz Showcase a Művészetek Palotájában, a kolozsvári Jazz in the Park Festival, a balatonboglári Babel Jazz és Babel Sound Fesztivál, a sepsiszentgyörgyi PulzArt Kortárs Összművészeti Fesztivál, a Művészetek Völgye Kapolcson, a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, a belgrádi Dev9t Festival, vagy az International Jazz Laureate Festival Amersfoortban.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!