Program


„ElőadáSOKK” „A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” Előadó: dr. habil. Forgács Attila

„ElőadáSOKK” „A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” Előadó: dr. habil. Forgács Attila

Valamennyi kapcsolatban előbb-utóbb súrlódások keletkeznek. A konfliktusok rombolhatnak, vagy éppen a fejlődést is szolgálhatják. Az előadás előtt egy önkitöltős (névtelen) teszttel lehetőséget adunk az érdeklődők konfliktuskezelő stratégiáinak azonosítására, majd az előadó az egyes stratégiák előnyeiről és csapdáiról fog beszélni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 21. szerda, 18:30

„ElőadáSOKK”
„A helyzet reménytelen, de nem súlyos!” – Avagy konfliktusaink kezelése

Előadó: dr. habil. Forgács Attila klinikai szakpszichológus, a Corvinus Egyetem Pszichológiai Központjának vezetője

Az április 21-én elmaradt előadás pótlása.

Valamennyi kapcsolatban (a családban, a politikai életben, a közlekedésben, a munkahelyen...) előbb-utóbb súrlódások keletkeznek. A konfliktusok rombolhatnak, vagy éppen a fejlődést is szolgálhatják. Az előadás előtt egy önkitöltős (névtelen) teszttel lehetőséget adunk az érdeklődők konfliktuskezelő stratégiáinak azonosítására, majd az előadó az egyes stratégiák előnyeiről és csapdáiról fog beszélni. (Kérjük, amennyiben szeretnék kitölteni a tesztet, 15 perccel korábban érkezzenek az előadásra.)

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára, Sz. 106, BB 114

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!