Program


Édes mostoha
3

Édes mostoha

Lakner Artúr Édes mostoha története több, mint egy ifjúsági regény. Igazi, humorral átszőtt, szomorú-vidám családi színház, amely minden korosztály számára élményt nyújt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 5. vasárnap, 16:00

Édes mostoha

Lakner Artúr Édes mostoha története több, mint egy ifjúsági regény. Igazi, humorral átszőtt, szomorú-vidám családi színház, amely minden korosztály számára élményt nyújt.

A félárva Erzsike nagyon elfoglalt édesapja hiába szerez játszópajtásokat kislánya mellé, elveszített édesanyját senki sem pótolhatja… hacsak nem egy új anyuka! Ám a mostohák – amint ezt a „jószándékú” nagynénitől megtudjuk –- csakis gonoszak lehetnek. Ezért az árva gyermek látni sem akarja őt. Még szerencse, mert így van módja a leendő anyukának ismeretlenül összebarátkozni vele, hogy mire megtudja – ő a mostoha – édes legyen a szívének.

A gyerekszereplők ügyesek, vidámak, az Erzsikét játszó pöttöm „színésznő” pedig egyenesen kiváló, igazi partnere felnőtt kollégáinak. Az egész darab lendületes, dinamikus, már az elején biztosak lehetünk abban, hogy a fájdalmasan induló történetnek boldogság lesz a vége.

8 éves kortól ajánlott.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!