Programm


Dobó Kata: A belső külsővé válik

Dobó Kata: A belső külsővé válik

Dobó Kata érkezik, hogy elmesélje nekünk, milyen csatákat vív az életében, és beszél arról is: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Mai 14. Dienstag, 19:00

Dobó Katát nagysikerű színésznőként mindannyian ismerjük.

Láttuk ragyogni a filmvásznon és színpadon is- de vajon ez a karrier valóban a csillogásról szól? Vajon az élete olyan gondtalan és könnyed, mint amilyennek a nézőtérről gondoljuk?

Dobó Kata érkezik, hogy elmesélje nekünk, milyen csatákat vív az életében, és beszél arról is: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja.

Coachként mások lelki támasza, miközben egyre tudatosabban halad a saját lelki útján is. Amikor a belső külsővé válik- Dobó Kata előadása.

Unser Angebot


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Angebote


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!