Program


Danny Blue Show
4

Danny Blue Show

Uri Geller tehetségkutatójának győztese - Brüsszeltől Dubajon át a Karib-tengerig - rendezvények ezrein kápráztatta el megmagyarázhatatlan produkcióival a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 10. szombat, 19:00

DANNY BLUE, A MENTALISTA

Magyarország legismertebb mentalistája nem hisz a véletlenekben, és mesterien használva az emberi elme képességeit világszerte emberek millióit ejti ámulatba.

Danny fantasztikus memóriával, hihetetlen emberismerettel és elképesztő manipulációs készséggel minden generáció gondolatait megmozgatta. Saját televízióműsorának immár a Viasat3, Story4 és a TV2 is helyet adott, ahol - Berki Krisztiántól Vágó Istvánig - Magyarország legtöbb hírességét  már megdöbbentette.

Miközben a magyarországi kaszinókból kitiltották, közjegyző előtt jósolta meg a futball-világbajnokság végeredményét és a Forma-1 dobogósait. 2019-től pedig hivatalosan is a versenyek mentalistája.

Danny Blue sosem távozik anélkül, hogy kérdőjeleket hagyjon maga után valódi benyomást téve bármely közönségre.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!