Program


Cyril Gely: Diplomácia

Cyril Gely: Diplomácia

A Diplomácia feszült lélektani krimi, mely a mindannyiunk számára egyik legégetőbb kérdést járja körül: mit jelent helyesen és emberhez méltóan dönteni az életben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 26. szerda, 19:00

Cyril Gely: Diplomácia

1944-ben Párizsban játszódó darabban Von Choltitz tábornok (Sztarenki Pál) csapdába kerül, mikor a francia csapatok körbezárják kétezer katonáját, ám ha elveszíti Párizst, a háborút is elveszíti. A tábornok parancsot kap Hitlertől a város aláaknázására és felrobbantására, mintegy kétmillió ember életét sodorva veszélybe. Egy órával a végzetes parancs kiadása előtt azonban érkezik egy svéd diplomata Raoul Nordling (Alföldi Róbert), aki mindent megtesz azért, hogy lebeszélje a tábornokot a parancs végrehajtásáról.

Az előadást 12 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

keserves bohózat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!