Program


Cserháti Emlékest

Cserháti Emlékest

A legendás énekesnő legismertebb dalai Szulák Andrea és Polyák Lilla tolmácsolásában, a Stúdió 11 zenekar kíséretével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 22. csütörtök, 18:00

Cserháti Zsuzsa a második popgeneráció egyik legkiemelkedőbb egyénisége. Kritikusok szerint a hazai poptörténet legjobb „női torka” volt az övé. A ’70-es évektől az egyik legtöbbet foglalkoztatott énekesnő, a 80-as évek közepétől történő háttérbe szorulását követően, 1996-tól Magyarország legnagyobb sikerű visszatérését mondhatta magáénak. Előadó-művészete és a neki írt rengeteg igényes dal inspirációként szolgál napjaink énekesei számára is.

Ezen az estén Szulák Andrea és Polyák Lilla rendkívüli felkészültséggel és érzékenységgel idézik fel Cserháti Zsuzsa pályafutását. Az ő tolmácsolásukban hallhatjuk az első korszak hagyományosabb táncdalait, a Cserháti előadásában emlékezetessé vált sok-sok világslágerből néhányat, valamint a visszatérés korszakának soulos, funkys dalait.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!