Program


Családi Cinemusic 2021

Családi Cinemusic 2021

Az idei évben a zenekar külön hangversennyel kedveskedik a műfaj és a zenekar iránt érdeklődő családoknak, gyerekeknek, illetve azoknak, akik esetleg lemaradtak az előző esti koncert jegyvásárlási lehetőségéről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 14. vasárnap, 11:00

A Budafoki Dohnányi Zenekar CINEMUSIC koncertjei iránt mindig óriási az érdeklődés. Az idei évben a zenekar külön hangversennyel kedveskedik a műfaj és a zenekar iránt érdeklődő családoknak, gyerekeknek, illetve azoknak, akik esetleg lemaradtak az előző esti koncert jegyvásárlási lehetőségéről. A BDZ egy vasárnap délelőtti filmzenei matinéra várja közönségét. CSALÁDI CINEMUSIC – nem csak családoknak. Műsoron a zeneirodalom legjava kalandfilmekből, családi filmekből, mesefilmekből. Felcsendülnek filmzenei örökzöldek és a legújabb sikerfilmek zenéi is.

A koncert 8 éven felülieknek ajánlott.

Ha szeretne az elsők között értesülni filmzenei koncertjeinkről, csatlakozzon a BDZ Filmzene Klubhoz a Facebookon! https://www.facebook.com/groups/435512760983959

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Ajánló


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!