Program


Cosi fan tutte

Cosi fan tutte

Wolfgang Amadeus Mozart: Così fan tutte
Vígopera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 8. péntek, 18:00

Così fan tutte. „Ilyenek mind a nők.” Mármint, hogy ingatagok – mondja Don Alfonso Mozart és Da Ponte harmadik közös operájában. A magukat albánoknak tettető vőlegények, a közjegyzőnek beöltözött szobalány és a sok komikus helyzet mind fergeteges vígjátékot tárnak elénk, ám néha torkunkra fagy a nevetés...
Az olykor szinte cinikus darab végül a szerelem mellett áll ki, de egyszerre mutatja meg annak gyönyörűségét és reménytelenségét is.
Szinetár Miklós legendás rendezése, amely 1979-től 33 évadon át, 204 alkalommal volt műsoron hatalmas sikerrel, most újra látható az Erkel színpadán.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!