Program


Chanter la vie, l'amour - Orbán Bori és a Valami Swing

Chanter la vie, l'amour - Orbán Bori és a Valami Swing

Chanter la vie, l'amour
Előadók: Orbán Bori és a Valami Swing
Vendég: Pánczél Kristóf
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

Sanzon, jazz, swing és manouche. Orbán Bori és a Valami Swing együttműködése lassan egy évtizedes, új lemezükre a kedvenc közös dalaikat válogatták össze. Orbán Bori világa, a sanzonos, Piaf-os, különleges hang, és a Valami Swing sajátos, egyedi gypsy jazz-es, virtuóz hangzásvilága harmonikusan szólaltat meg régi és új dalokat, élteti és őrzi egy, a dalokon keresztül nem eltűnt világot. A koncerten meghívott vendégként zongorán kísér Orbán Bori állandó zenei partnere: Pánczél Kristóf.

Valami Swing zenekar tagjai :
Louis Reincke- nagybőgő
Kádár Dávid – ritmusgitár
Makk András – szólógitár
Babindák István - klarinét
Orbán Bori - ének

Vendég :
Pánczél Kristóf - zongora

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!