Program


Budapest Ritmo NAPIJEGY (érvényes 04.08. 15:30 órától) / BARTÓK TAVASZ 2022

Budapest Ritmo NAPIJEGY (érvényes 04.08. 15:30 órától) / BARTÓK TAVASZ 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 8. péntek, 15:30

AKVÁRIUM KLUB – NagyHALL

20.00–21.00 Besh o droM

21.30–22.30 Kalàscima

23.00–24.00 Amadou & Mariam

 

AKVÁRIUM KLUB – KisHALL

20.30–21.30 Sutari

22.00–23.00 Ayom

 

AKVÁRIUM KLUB – VOLT Lokál

22.30–23.30 Damir Imamović

 

A Budapest Ritmo második napján a magyar világzene egyik legsikeresebb bandája, a Besh o droM nyitja az estét, majd olyan világsztárok lépnek színpadra, mint a mali zene óriásai, Amadou & Mariam, vagy a Songlines Best in Music díjazottja, a fájdalmasan szép balkáni szevdah dalok legnagyobb élő mestere, Damir Imamović. A lélektisztító, ördögűző transz-tánczene, a pizzica is teret kap a délolasz Kalàscima koncertjén, elbűvölő modernizált lengyel népdalokat ad elő a Sutari a cappella trió. A napot az Ayom óceánillatú, életigenlő dalai aranyozzák be.

Kapcsolatépítésre és közös gondolkodásra is lesz tér: a Budapest Ritmo idén is nemzetközi zeneipari konferenciára várja a szakmabelieket. Európa kulturális fővárosainak zenei stratégiájától a zene és a film kapcsolatáig több olyan témát is bejárunk, amelyek túlmutatnak a hagyományos zeneipari kérdéseken.

A Bartók Tavasz keretében a Müpa és a Hangvető közös programja.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!