Program


Bor, Dal, Asszony - Budapesti Operettszínház Újévi Gálakoncertje

Bor, Dal, Asszony - Budapesti Operettszínház Újévi Gálakoncertje

A 2018-as kirobbanó sikerű újévi koncertek után a Budapesti Operettszínház Újévi Operett és Musical Gálája 2019. januárjában Pécsre érkezik!
 több

Varázslatos ünnepi hangulatú gálakoncert utánozhatatlan hangokkal, nagyszerű zenekarral és lehengerlő látvánnyal. Világhírű szólók, romantikus duettek, andalító dallamok, vérpezsdítő ritmusok, mindez forró újévi hangulattal fűszerezve! Hamisítatlan évindító koncert a műfaj legnagyobbjainak tolmácsolásában.

Az Operettszínház legendás sztárjai- Bordás Barbara, Kalocsai Zsuzsa, Lévai Enikő, Szendy Szilvi, Kardffy Aisha, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Kocsis Dénes, Kerényi Miklós Máté garantáltan elbűvölik a közönséget nagyszabású előadásukkal. Az esten közreműködik a Budapesti Operettszínház balettkara és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, az élményt káprázatos koreográfiák és pazar jelmezek teszik teljessé.

Az est háziasszonya: Szulák Andrea.
Karmesterek: Izaki Maszahiro és Cser Ádám
Rendező: Bori Tamás

Az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhatnak a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operettszerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Huszka Jenő, Szirmai Albert, Jacques Offenbach legismertebb szerzeményeiből. Már klasszikusnak számító sikerszámokat hallhatunk olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, Mágnás Miska, A chicagói hercegnő, Viktória, Cigányszerelem, A víg özvegy, vagy a Mária főhadnagy.

Legyen részese Ön is az élménynek és köszöntse velünk az új esztendőt!

Ajánló


Szabó Magda – Egressy Zoltán: TÜNDÉR LALA zenés mesejáték két részben

Molnár Ferenc Lilioma, a vagány, de az élet dolgaiban nehezen eligazodó hintáslegény és…

A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői…