Program


Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus ,,A Csend Után"

Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus ,,A Csend Után"

Július utolsó napján, több mint egy éves hallgatás után a Városmajori Szabadtéri Színpadon áll újra a közönség elé a rendkívül energikus és életigenlő csapat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 31. szombat, 20:00

Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel Kórus ,,A Csend Után"

Július utolsó napján, több mint egy éves hallgatás után a Városmajori Szabadtéri Színpadon áll újra a közönség elé a rendkívül energikus és életigenlő csapat.

Mindenki – aki először hallja, de az is, aki már ismeri a produkciót az elmúlt évekből – arra számíthat, hogy valami egészen különleges és extra energia fog beragyogni mindent ezen az estén, amire már a koncert címe is enged következtetni…

Az együttes tavaly március óta, nagy létszámának és a korlátozásoknak köszönhetően, Balázs vezetésével kizárólag az online térben próbál, ami olyan rendkívüli érzékeket fejleszt ki a kórustagokban, amivel egymástól távol is képessé válnak lelki/érzelmi, és nem utolsó sorban zenei harmóniát létrehozni.

Nem csupán a koncert, hanem minden egyes elhangzó dal arra ösztönözhet minket, hogy a GOSPEL zene igazi, tiszta gyógyító hatásának átadva magunkat bátran nevessünk, ha kell sírjunk és természetesen végre a közönséggel együtt énekeljünk.

Bolyki Balázs, a hazai zenei élet egyik legkülönlegesebb torkú énekese hozta létre 2011. áprilisában a Bolyki Soul&Gospel kórust. Azóta intenzív munka folyik a folyamatosan bővülő együttesben, amely egyedülálló, világszínvonalú és nem hagyományos stílusban szólal meg. A kórusra jellemző a hangszerszerű megszólaltatás szenzitív módon a soul és gospel zenei műfajok alapján.

Az estet még különlegesebbé varázsolja a Bolyki Balázs 4 fiából álló B4 együttes.

Közreműködők:

B4 együttes:
Bolyki Gergő
Bolyki Levente
Bolyki Dávid
Bolyki Máté

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!