Program


Bódog és Szomorilla - Hepp Trupp

Bódog és Szomorilla - Hepp Trupp


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 22. vasárnap, 10:00

Egy kietlen út és egy váratlan találkozás. Egy vándor király - uralkodói feladatok nélkül.
Egy kósza tündér - szakirányú varázsdiploma nélkül. Egy öreg bőrönd és egy szeszélyes piknikkosár.
Rengeteg kérdés. Rengeteg meglepetés.

Előadásuk az első teljesen önálló szervezésű produkciójuk, ami részt vett a 2. eszme Fesztiválon és beválogatták a VI. Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé versenyprogramjába, ahol a gyerekszínházi előadások kategóriájának Fesztiváldíját kapta, ott volt több Győrkőcfesztiválon és az 5. Ördögkatlanon is. Az előadás alapján könyv is született a Pagony Kiadó gondozásában.

Író - rendező: Kolozsi Angéla
Tervező: Bartal Kiss Rita
Zene: Csernák Samu


5 éves kortól ajánlott
Az előadás hossza 45 perc.

Előadás után kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.

 

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!