Program


Bocskor Bíborka - Toldi Miklós (Magashegyi Underground) duó

Bocskor Bíborka - Toldi Miklós (Magashegyi Underground) duó

A Magashegyi Underground énekes és producer-multiinstrumentalista párosa a Magashegyi Underground lassan két évtizedes életművéből szemezget intimebb megszólalásban és bensőséges hangulatban.

Aktuális előadások



Közös zenekaruk a Petőfi Rádió egyik korai felfedezettjéből lett a magyar alternatív könnyűzenei szcéna egyik meghatározó koncert-zenekarává, Szeplős Váll és Anglia című dalaik hamar ismertté tették a csapatot. Stílusuk bekategorizálhatatlan: városi folkzenéjükben gyakran hallhatunk elektronikus-zenei hatásokat és erős sláger-szerzői vénájuk ellenére nem félnek a sötétebb tónusoktól sem. Pályafutásuk alatt négy sorlemezt és egy versfeldolgozás albumot adtak ki - a duó felállás szabadsága lehetővé teszi számukra, hogy olyan dalokat is előadjanak, amelyek a Magashegyi zenekaros koncertjein nem, vagy csak különleges, ritka alkalmakkor férnek bele.

Ajánló


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!