Program


Boban Marković Orkestar - Vendég: Palya Bea

Boban Marković Orkestar - Vendég: Palya Bea

Boban Markovic, a világhírű trombitás a közönségét mindig megbabonázza, és olyan, a Kusturica-filmek hangulatát idéző, vérbeli balkán temperamentummal telíti meg a teret, hogy a hallgatóság életre szóló élményekkel gazdagodik.

Boban Marković Orkestar

Vendég: Palya Bea

 

Boban Markovic, a világhírű trombitás a közönségét mindig megbabonázza, és olyan, a Kusturica-filmek hangulatát idéző, vérbeli balkán temperamentummal telíti meg a teret, hogy a hallgatóság életre szóló élményekkel gazdagodik. A Boban Marković Orkestar mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai kísérik útjukat, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európában. 

A világhírű szerb trombitás rezesbandája ezúttal Palya Beával kiegészülve ad koncertet. Az énekesnő már több alkalommal bizonyította a színpadon, hogy stílusa fantasztikusan illeszkedik a szerb, török, roma, zsidó jegyeket összefonó, improvizatív muzsikájú, fülledt balkáni világba.

Legyenek részesei az örömzenélés ünnepének az örökifjú Bobannal! Várjuk a balkáni muzsika rajongóit, a világzene fanatikusait, s persze várunk minden zenekedvelőt és érdeklődőt erre a páratlan alkalomra: élőben hallani minden idők egyik legnagyobb trombitását a csodálatos Palya Beával együtt! 

A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt.

 

(A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

 

Boban Markovic Orkestar fotó - fotós: Kiss Dóra

Palya Bea fotó - fotós: Veres Anita

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánló


A valaha ünnepelt színésznő a nagy visszatérésre készül. Következő bemutatójának ifjú szerzője rendkívül…

Vajon hány ember életében okoztunk eddig maradandó károsodást? Hiszen öntudatlanul is hatással vagyunk…

Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal