Program


Bereczki Zoli - Élőzenekaros nagykoncert

Bereczki Zoli - Élőzenekaros nagykoncert

Hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 19. péntek, 20:30

Bereczki Zoli LIVE
Zenekaros nagykoncert

Kapunyitás: 20.00
Kezdés 20.30
Befejezés: 22.45

EMeRTon-díjas színész, Arany- és platinalemezes, valamint Fonogram díjas énekes, mindezek mellett zenei producerként s ismerheti a közönség.

A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik széria szakmai zsűritagja.

2014-ben indult útjának Álomkép, Illúzió, Szenvedély majd Csillagkép és Közelebb néven futó koncert turné sorozata, melynek előadásai óriási közönséget mozgat meg minden alkalommal.

Különlegesség, hogy a 2018-ban megjelent Choices című szerzeményének egy része lett az egyik legnépszerűbb chipsmárka reklámzenéje Európa-szerte.

2019-ben visszatért a televízió képernyőjére is a Sztárban sztár leszek zsűritagjaként.

A Siófoki Szabadtéri Színpadon ezúttal egy magával ragadó, hamisítatlan és emlékezetes amolyan „Bereczki Zolis” hangulatú nagykoncertet élvezhet minden különleges szórakozásra vágyó zenerajongó.

VIP Diamond – 1 – 3. sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 1-3 sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor
Nyakba akasztható VIP pass

VIP Gold – 4 – 6- sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 4 – 6. sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!