Program


Békási Mozi Esték: A Maria Callas- sztori

Békási Mozi Esték: A Maria Callas- sztori

Maria Callas-sztori
(Színes, feliratos, francia dokumentumfilm, 119 perc, 2019)  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 29. szerda, 18:00

A Maria Callas-sztori a 20. század egyik legtehetségesebb, legsikeresebb és legnagyobb hatású operaénekeséről szól. A dokumentumfilm feleleveníti Callas életét, s ehhez az operaénekes saját hangját és szavait hívja segítségül: a film archív felvételeken, interjúkon, leveleken és operarészleteken keresztül mutatja be a kivételes tehetségű művészt. Ezekből ismerheti meg a közönség a görög bevándorlók gyermekeként New York-ban születő Maria Callas pályafutását a kezdeti nehézségektől a szupersztárrá válásig. 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!