Program


Barozda - népzene és régizene koncert

Barozda - népzene és régizene koncert

Barozda - népzene és régizene koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 17:00

Az 1976-ban alakult Barozda együttes idén ünnepli fennállásának 45. évfordulóját. Alapító tagjai (Bokor Imre, Pávai István és Simó József zenészek és Györfi Erzsébet énekes) zenész barátok közreműködésével jubileumi koncertet adnak ez alkalomból a Hagyományok Háza Átriumában.

A zenekar meghatározó szerepet töltött be az erdélyi táncházmozgalomban, számos táncházban házigazda muzsikosok voltak. Ezen kívül a Csíkszeredában minden évben megrendezett Régizene Fesztivál elindítása is az ő nevükhöz köthető, ugyanis a népzenével párhuzamosan az erdélyi magyar régizene felkutatásával és népszerűsítésével is foglalkoztak a zenekar tagjai.

Jelenleg a muzsikusok a szélrózsa minden irányába szétszéledtek, az együttes magja Svédországban telepedett le, de számos alkalommal összejönnek muzsikálni, határokon innen és túl.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

bohózat két felvonásban

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!