Program


BALÁZS - PIRI SOMA ZONGORAKONCERT

BALÁZS - PIRI SOMA ZONGORAKONCERT

A magyar klasszikus zene ifjú nagykövete, a Virtuózok (2018-as) komolyzenei tehetségkutató tévéműsor korcsoport győztese Balázs-Piri Soma érkezik Kaposvárra a Szivárvány Kultúrközpontba. Ne maradjon le az ifjú tehetség önálló estjéről!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 29. vasárnap, 17:00

A most tizennyolc éves, Junior Príma díjas Balázs-Piri Soma nyolc évesen kezdett zongorázni.Kezdettől fogva Sóti Szobonya Emőke a tanára, mentora Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész.

Soma számos nemzetközi és országos zongoraverseny első díját nyerte el, mint például a Bartók Béla Zongoraverseny Nagydíját.  

2018-ban a „Virtuózok” komolyzenei televíziós tehetségkutató verseny korcsoportos győztese lett.  

2020-ban a Magyar Klasszikus Zene Ifjú Nagykövetének választották.

Először kilenc évesen játszott szólistaként a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, azóta számos alkalommal volt lehetősége itthoni és külföldi zenekarokkal dolgozni: vezényelte többek között Hollerung Gábor, Maestro Placido Domingo, Medveczky Ádám, Eugene Kohn, Howard Shelley. Felléphetett Magyarország legjelentősebb koncerthelyszínein, de koncertezett külföldön is: New Yorkban, Londonban, Dohában, Strasbourgban, legutóbb az Expo 2020 Dubai nagyszínpadán.

Baráti és szakmai kapcsolatot ápol a világhírű Maestro Placiod Domingo operaénekessel, aki Soma elkötelezett támogatója lett: Soma kétszer léphetett fel a Maestro koncertjén és közös lemezfelvételt is készítettek 2020-ban, Grieg a-moll zongoraversenyét vették fel a Magyar Állami Operaház Zenekarával, Maestro Placido Domingo vezényletével.

Ajánlatunk


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!