Program


BABICSEK BERNÁT EMLÉKEST

BABICSEK BERNÁT EMLÉKEST

Február 6-án 15:00-tól szeretettel emlékezünk színházunk művészére Babicsek Bernátra.(1980-2021)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 6. vasárnap, 15:00

BABICSEK BERNÁT EMLÉKEST

Fellépnek:
Paddy and the Rats, Keresztes Ildikó, Szulák Andrea, Fehér Adrienn, Frech' Zoltán, Bódi Barbara, Pokorny Lia, Détár Enikő, Paor Lilla, Szőke Laura, Csere László, Bozsó József, Pásztor Máté, Csondor Kata, Kurkó J. Kristóf, Borbély Krisztina és sokan mások.

A jegyek árából befolyt összegből a Turay Ida Színház megalapítja a Babicsek Bernát - díjat, melyet ezentúl minden évben egy 41 év alatti fiatal, tehetséges, zenész-színésznek fog odaítélni az erre a célra megválasztott kuratórium. A díjjal, emlékezni, tisztelegni szeretnénk színházunk szeretett művésze előtt."










 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!