Program


Az oroszlánkirály meséje-Szombathely

Az oroszlánkirály meséje-Szombathely

AZ OROSZLÁNKIRÁLY MESÉJE
gyermekmusical a Pesti Művész Színház - Fogi Színház előadásában

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 5. vasárnap, 11:00

A történet egy kis oroszlán kölyökkoráról és felnőtté válásáról szól. Egy napon gonosz nagybátyja, Scar egy szurdokba csalja Szimbát és játszópajtását Nilát, mert tudja, hogy arra fog vágtatni egy gnú csorda. Mufasa, fia segítségére siet. Bár Szimbát megmenti, ő maga áldozattá válik. Scar elhiteti a kiskölyökkel, hogy ő a tragédia okozója és azt tanácsolja Neki, hogy fusson el és soha többé ne térjen vissza. Szimba menekülés közben találkozik össze a két hihetetlenül bájos figurával, a varacskos disznóval és barátjával, akikkel együtt nőnek fel. Nila megkeresi Szimbát, megérteti Vele, hogy a trón csakis őt illeti meg, és nem felelős apja haláláért.

Írta: Mujahid Zoltán-Lénárt László

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

elkafkásodás két részben

Ajánló


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!