Program


Az öröm útja
3

Az öröm útja

A Fertőszéplaki megújult Széchényi-kastély udvarán játszódó 11 jelenetből álló zenés misztériumjátékot 60 amatőr szereplő viszi színre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 6. péntek, 21:00

 A sírt őrző katonák beszélgetésétől, Jézus feltámadásán és megjelenésein keresztül egészen pünkösdig lehetünk tanúi az eseményeknek. Az őrködő katona, az apostolok, Mária Magdolna és az emmauszi tanítványok szívében bizonytalanság és bizonyosság váltakozik. Jézus ajkán pedig újra felhangoznak tanításának legfontosabb igazságai. Láthatjuk Tamás hitetlenségét és „megtérését”. Tanúi lehetünk Péter „átalakulásának”, aki többször is társai szószólója lesz, miközben ő maga is nagy lelki utat jár be. Az elhangzó dialógusokban és az előadott dalokban ráismerhetünk saját lelki tépelődéseinkre is. Dr Kovács András szövegét és Pipó József – a musicalek hangulatát idéző – dallamait adják elő a szereplők a különleges hangulatú kastély belső udvarán.

A rendezvény az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!