Program


Az igazat mondd, ne csak a valódit - Eperjes Károly estje

Az igazat mondd, ne csak a valódit - Eperjes Károly estje

Zenés, rendhagyó színházi est Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész előadásában, Négyessy Katalin gordonkaművész közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 14. vasárnap, 15:30

Összeállítás a XX. századi Istent kereső magyar költők műveiből, Babits Mihály, Ady Endre, József Attila, Pilinszky János és más költőktől egy rendhagyó zenés irodalmi műsor keretében, melynek formája erősen táplálkozik Latinovits Zoltán Balassi estjének a szerkezetéből és Mensáros László A XX. század című legendás műsorából, amelyek hasonló céllal kerültek a közönség elé.

Eperjes Károly estjét hosszú évtizedek óta láthatja a közönség az országban és a határokon túl is. Ez idáig száznegyvennégy verset gyűjtött össze az évek alatt. Ezekből mennyit mond el egy esten, mindig függ a közönségtől és az ő igényeiktől, de a műsor hármas szerkezetén sohasem változtat.

Ajánlatunk


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!