Program


AZ ELVARÁZSOLT LEGÉNY - Kereplő Színház
4

AZ ELVARÁZSOLT LEGÉNY - Kereplő Színház

A Kultkikötő színpadain is már jól ismert Kereplő Színház legújabb bábelőadása!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 4. szerda, 10:30

Kedves Vásárlónk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2021.08.04-ére, 10 óra 30 perces kezdéssel a Kulipintyó Villa udvarára meghirdetett AZ ELVARÁZSOLT LEGÉNY - Kereplő Színház c. előadás új helyszínen, a balatonföldvári Bajor Gizi Közösségi Ház színháztermében kerül megrendezésre, változatlan kezdési időpontban.
Az új helyszín: Bajor Gizi Közösségi Ház és Könyvtár - 8623 Balatonföldvár, Kőröshegyi út 1.

Megértését köszönjük, szeretettel várjuk az előadásra!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!