Program


Az első bástya - Tárlatvezetés egy régészeti feltárás helyszínén

Az első bástya - Tárlatvezetés egy régészeti feltárás helyszínén

A Táncsics Mihály utca 9. szám alatt bejárható a 2018-ban feltárt, Magyarországon egyedülálló erődítmény, az Erdélyi bástya. Tárlatvezetésünkön a 16. századi Buda várfalainak tövében, örökségvédelmi helyszínen sétálva szemlélhetjük meg a régészeti feltárás során előkerült leleteket, miközben kibontakozik előttünk a helyszín kalandos története.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 11:00

Kiderül, milyen szerepe volt a bástyának a várvédelemben, milyen kincsleletet találtak itt a régészek, mikor alakult át a terület funkciója, mi volt a szerepe az 1848-49-es forradalom és szabadságharcban, valamint azt is, hogyan került az Amerikai Egyesült Államok tulajdonába, majd újra magyar kézbe.

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!